L’objectiu d’aquests premis és incentivar els treballs relacionats amb els fins de la Càtedra Reciplasa de la Gestiò de Residus Urbans de la Universitat Jaume I entre els estudiants.

La Càtedra Reciplasa ha organitzat la convocatòria del I premi al millor projecte de final de grau (TFG) i final de màster (TFM) relacionats amb la gestió de residus, el reciclatge i el medi ambient. L’import global destinat a la concessió d’aquests dos premis és de 1.000€ a càrrec de la Càtedra Reciplasa. Els premis que s’atorguen són individualitzats, el millor TFG rebrà 400€ i el millor TFM 600€. Ali Brancal, presidenta de Reciplasa i vicealcaldesa de Castelló, afirma que “l’objectiu d’aquests premis és incentivar els treballs relacionats amb els fins de la Càtedra Reciplasa que són la gestió de residus urbans (RSU) entre els estudiants de grau i de màster i que aquests nous coneixements servisquen per a millorar la problemàtica existent sobre els residus i avançar cap a una societat més sostenible”.

La convocatòria ja està oberta i pot participar qualsevol persona major de 18 anys que haja defensat el seu projecte final de grau o projecte final de màster en l’UJI, durant 2017 i 2018, en àrees d’investigació relacionades amb la Càtedra Reciplasa. La documentació per poder participar deu enviar-se en format PDF a la direcció electrònica catedrareciplasa@uji.es abans del 30 d’Octubre de 2018 i es deu indicar a l’assumpte: “Premis Càtedra Reciplasa”. Per a qualsevol aclariment, podeu adreçar-vos a catedrareciplasa@uji.escasales@uji.es o al director de la càtedra, el professor Félix Hernández hernandf@uji.es. Una vegada finalitzat el termini es presentarà una llista amb els treballs admesos i exclosos i hi haurà deu dies per a per esmenar els motius d’exclusió. El jurat elegirà entre aquests, els treballs guanyadors segons els criteris publicats en les bases de la convocatòria. Les notificacions i resolució dels premis es publicaran en la pàgina web de la Càtedra Reciplasa.

Ali Brancal, conclou dient que “des de Reciplasa estem molt implicats en la investigació per això participem en aquest concurs, entre altres iniciatives, ja que aquesta ens permetrà avançar i aconseguir els objectius de sostenibilitat de la Unió Europea. A més a més, volem fomentar la docència, la difusió del coneixement i la innovació en el sector de gestió i tractament de residus sòlids urbans” i afig que “per això animem a totes i tos els estudiants a que participen en estos premis, que comptaran amb un acte de concessió dels premis, per a donar major visibilitat”.

En aquest enllaç teniu les bases de la convocatòria per a poder participar en el I premi al millor projecte de final de grau i final de màster de la Càtedra Reciplasa dels Residus Urbans.

 

Written by Cristina Marco