El passat 5 de juny, Dia Mundial del Medi ambient, es va celebrar la taula redona organitzada per la Càtedra Reciplasa, en la qual es va tractar els reptes en la gestió dels residus. 

Les ponències de la taula redona del 5 de juny estan disponibles en la pàgina web de Reciplasa en l’apartat “Ponències”. En ell estan les intervencions dels quatre potents: Alodia Pérez de Amigos de la Tierra amb el títol “Reptes de Gestió de Residus davant l’Horitzó 2020”, José María Sánchez director general de CIEMAT amb el títol “Valorització Energètica de Residus”, Joan Piquer director general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental de la Generalitat Valenciana amb la “Gestió de residus i economia circular” i finalment, César Rico, director de ANEPMA que va tractar la “Recollida selectiva de residus humans”.

Totes elles pertanyen a la taula redona del 5 de juny en la qual es va celebrar el Dia Mundial del Medi ambient, amb el títol “Gestió de Residus Sòlids Urbans (RSU): reptes i alternatives de futur”. Amb aquest acció d’oferir les ponències de manera online, Reciplasa vol acostar les idees que es van tractar aqueix dia en el Menador de Castelló a les persones que no van poder assistir o que estan interessades en el tema. La solució d’aquesta problemàtica està en mans de tots i hem de conscienciar-nos a tenir un consum responsable i reciclar en origen.

Written by Cristina Marco