El Seminari d’Educació Ambiental de Castelló va organitzar el dissabte 5 de maig, la V Trobada d’Intercanvi d’Experiències en Educació Ambiental (IEAA), en el Saló d’Actes de L’Ermitori de la Verge de Gràcia de Vila-real. En aquest esdeveniment han participat com a col·laboradors el CEFIRE de Castellón, l’Associació Valenciana d’Educació Ambiental i Desenvolupament Sostenible (AVEADS), la Càtedra de Reciplasa de la UJI i l’Ajuntament de Villarreal.

La V trobada IEEA té com a principals objectius fomentar l’educació ambiental i facilitar al professorat referencies per a conèixer i compartir les experiències que estan desenvolupant en els centres d’ensenyament primari i secundària en matèries de caràcter ecològic i social (gestió de residus, hort escolar, alimentació saludable, consum responsable, energia, contaminació, canvi climàtic…), on l’alumnat té un gran protagonisme.

La Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Urbans ha col·laborat i patrocinat aquesta edició, dins de la seua política de divulgació i foment d’activitats que estiguen relacionades amb el medi ambient i la gestió sostenible dels residus urbans. En aquesta V trobada IEEA, el director de la Càtedra i professor Félix Hernández, ha donat a conèixer les activitats de la Càtedra en matèria de divulgació i recerca, i ha animat als alumnes i als centres participants en la jornada a presentar els seus treballs al concurs Qué fem amb el fem?. Aquest concurs, patrocinat per la Càtedra i organitzat pel CEFIRE de Castelló, pretén fomentar en els centres d’ensenyament mitjà una major conscienciació sobre la gestió responsable dels residus urbans. A aquest efecte, s’atorgaran premis als tres millors treballs en aquest àmbit, realitzats per grups d’alumnes dirigits pel seu professor. El lliurament de premis tindrà lloc el dia 5 de juny, coincidint amb el dia mundial del medi ambient.

Galeria d’imatges

Written by Cristina Marco