Substitueixen a Susanna Nicolau i Víctor Garcia després del seu relleu com a alcaldes d’Almassora i l’Alcora respectivament.

Merche Galí, alcaldessa d’Almassora, i Samuel Falomir, alcalde de l’Alcora s’han incorporat al consell d’administració de Reciplasa després de la Junta General d’Accionistes que s’ha celebrat avui en l’Ajuntament de Castelló. Galí i Falomir han substituït a Susanna Nicolau i Víctor Garcia després que es produïra el relleu com a primers edils en els seus respectius ajuntaments.

La presidenta de Reciplasa i vicealcaldesa de Castelló, Ali Brancal, ha donat la benvinguda a la consellera i el conseller i els ha animat a “continuar amb el treball que s’ha iniciat en l’entitat per a fer que Reciplasa siga més sostenible econòmica i ecològicament. Hem iniciat una sèrie de projectes que van a millorar la gestió de residus en la zona centre de la província de Castelló, però entre totes i tots hem de reduir els quilos de brossa que arriben a la planta, reduir el consum i reciclar en origen són claus per a aquest objectiu”.

  

Written by Cristina Marco