El consell d’administració ha acceptat la dimissió de Víctor Garcia i Susanna Nicolau com a consellers perquè entren Samuel Falomir i Mercedes Galí

L’empresa pública per a la gestió de residus de la zona centre de la província de Castelló, Reciplasa, ha celebrat un consell d’administració en el qual s’han aprovat les ajudes per als plans mediambientals que estan xifrades en 200.000 euros. Així, els municipis que formen part del consell d’administració de l’entitat podran optar a aquestes ajudes i hauran de destinar-les a projectes de millora de la gestió dels residus.

La presidenta de Reciplasa i vicealcaldesa de Castelló, Ali Brancal, ha comentat que “aquesta inversió és necessària perquè hem de progressar i innovar contínuament per a aconseguir una gestió sostenible dels residus urbans que generem en la província i ajudar a millorar la situació mediambiental” i ha afegit que “és voluntat de Reciplasa conscienciar a la població de la problemàtica que suposa el tractament de la brossa i donar a conèixer els xicotets gestos que pot fer la ciutadania per a reduir el cost econòmic i ecològic d’aquest tractament”. Una vegada aprovat el calendari, els municipis tenen fins al final del mes de setembre per a presentar les seues propostes per a optar a les ajudes.

Així mateix, s’ha acceptat la dimissió de Víctor Garcia i Susanna Nicolau com a consellers de l’empresa pública per a donar entrada a Samuel Falomir i Mercedes Galí, després de la substitució d’aquests com a alcaldes en els seus respectius municipis, l’Alcora i Almassora. Aquests canvis es confirmaran en la junta general d’accionistes que se celebrarà el pròxim 25 de juliol.

Accés a les bases del concurs “Projecte de millora en la gestió de residus 2017”

Written by Cristina Marco