La nova equipació consta de 3 caps tractors, 2 caixes de fons mòbil i una banyera que compleixen amb la més exigent normativa d’emissions.

L’empresa pública per a la gestió de residus de la zona centre de la província de Castelló, Reciplasa, ha renovat els equips de transferència amb la incorporació de 3 nous caps tractors, 2 caixes de fons mòbil i una banyera. Ali Brancal, presidenta de Reciplasa i vicealcaldessa de Castelló, ha visitat els nous vehicles en les instal·lacions de Reciplasa a Onda i afirma que “a més de millorar la gestió dels residus, aportaran capacitat a la instal·lació d’Almassora quan s’estiguen realitzant les obres incloses dins del Projecte de Gestió aprovat”.

Els vehicles estan dins del contracte que manté Reciplasa amb l’empresa explotadora de les instal·lacions (UTE Explotació Onda, FCC-FOBESA-LUBASA). Els caps tractors són vehicles amb categoria “Euro 6”, que compleixen la normativa europea més exigent sobre emissions de motors de combustió interna, dotats de GPS i dels elements de seguretat i control més avançats del mercat. Mentre que les caixes de fons mòbil i banyera estan dotades d’estanqueïtat total que permeten evitar el vesse de líquids durant el transport del material.

“En total ha sigut una inversió de 195.000€ que ajuda a millorar la seguretat dels treballadors i contribuïm a la reducció d’emissió de gasos, sent així, més eficients i respectuosos amb el medi ambient. Des de Reciplasa continuem treballant per a reduir l’impacte de la nostra activitat i portar una gestió sostenible dels residus urbans de la zona centre de la província de Castelló, que tractem diàriament” conclou Ali Brancal.

Written by Cristina Marco