Accions realitzades para per a millorar la situació del medi ambient i la gestió de residus, en les quals Reciplasa participa.

Almassora

Els xiquets i xiquetes d’Almassora comencen les vacances amb un conte ecològic i els deures fets en reciclatge i compostatge.

L’Ajuntament d’Almassora va organitzar l’obra de teatre ‘Ecodisea’  perquè les xiquetes i xiquets aprenguen sobre matèria orgànica, interpretada per la companyia Palput Producciones. Ací podeu veure com li’l van passar de bé els alumnes del CEIP Sta Quiteria. Aquesta activitat pertany a la campanya “El contenidor marró en l’escola”.

L’Ajuntament d’Almassora va realitzar un taller pràctic sobre matèria orgànica ? per a les xiquetes i xiquets de la localitat, dins de la campanya “El contenidor marró en l’escola”. El curs va estar impartit per l’empresa Clalp!.

Vila-real

Reciplasa va ser guardonada en els premis del Mes de la Sostenibilitat, que organitza pel Ajuntament de Vila-real, a causa del seu treball pel medi ambient. Ali Brancal, presidenta de Reciplasa, va ser l’encarregada d’arreplegar el premi en la I Jornada de Bioresiduos de Vila-real. Encontarás més informació al respecte en aquesta noticia.

Bones pràctiques de l’Ajuntament de Vila-real en el seu municipi, que ha comptat amb el patrocini dels plans mediambientals de Reciplasa. En aquest vídeo pots conèixer totes les activitats que s’han dut a terme durant el 13é Mes de la Sostenibilitat.