La Càtedra Reciplasa manté el seu compromís amb la formació en matèria de gestió sostenible dels residus, particularment en lo relatiu a la reducció, reutilització i reciclatge. Davant la actual situació de crisi sanitària i econòmica causada per la pandèmia COVID-19, estem fent esforços notables per mantenir el programa d’activitats previst per al 2020.

La Càtedra Reciplasa vol agrair la dedicació dels docents i dels seus alumnes per treballar aquests aspectes i, per tant, a pesar de les dificultats del moment, mantindrà actiu el concurs ‘Què fem amb el fem?’ en la seua tercera edició. Fins el moment, s’han rebut un nombre important de treballs que mereixen la atenció adient per la nostra part, i que, en conseqüència, seran avaluats per a optar al premi en cadascuna de les categories. El termini màxim per a la presentació de projectes s’ha ampliat fins el pròxim 30 de Maig, amb la fi de facilitar l’entrega de treballs que es realitzen per via telemàtica, en el seu cas.

En el degut moment, es farà públic el resultat del concurs a través de la nostra pàgina web i dels mitjans de comunicació, i es contactarà amb les escoles premiades per fer-los entrega del certificat per via telemàtica. No obstant, no serà possible la entrega física dels premis, tal i com estava prevista, el 5 de Juny, coincidint amb el Dia Mundial del medi ambient. La entrega es realitzarà en el moment en qué les condicions ho permeten, si fora possible abans de finalitzar l’any.

Volem aprofitar per a agrair el compromís dels docents i encoratjar-los en aquests moments difícils a seguir formant als ciutadans del futur. Demanar-los que continuen amb la seua important tasca de conscienciació en lo relatiu a la gestió adequada dels residus, doncs tan sols així aconseguirem un planeta més net, respectuós amb la natura i sostenible en el temps.

Written by Cristina Marco