El president de Reciplasa i el vicerector d’Investigació i Transferència han entregat el guardó, dotat de 600€, per ‘Diseño del proceso de gasificación para los CSR procedentes de una planta de tratamiento mecánico’

La Càtedra Reciplasa de la Universitat Jaume I, impulsada per l’empresa pública per al tractament i reciclatge dels residus sòlids urbans de la zona centre de la província de Castelló, ha atorgat el premi al millor treball final de màster (TFM) a l’estudiant Ionut-Cristian Ilie, del Màster Universitari en Eficiència Energètica i Sostenibilitat.

El vicerector d’Investigació i Transferència, Jesús Lancis; el president de Reciplasa, Ignasi Garcia Felip; el director de la Càtedra, Félix Hernández; el director tècnic de Reciplasa, Fernando Albarrán, i el coordinador del grup d’investigació INGRES i tutor de l’alumne guanyador, Antonio Gallardo, han segut els encarregats de portar a terme l’acte de lliurament del guardó.

Presidente de Reciplasa, Ignasi Garcia, Felip; el director de la Cátedra, Félix Hernández; el director técnico de Reciplasa entregan premio mejor TFM

El treball premiat es titula «Diseño del proceso de gasificación para los combustibles sólidos recuperados procedentes de una planta de tratamiento mecánico».

El projecte tenia com a objectiu dissenyar un procés per a la producció de gas de síntesi mitjançant la tecnologia de gasificació, des d’un punt de vista sostenible i controlat. En ell s’estableixen les característiques tècniques del reactor de gasificació, així com de la tecnologia utilitzada per al condicionament i neteja del gas.

El premi al millor TFM està dotat amb 600 euros. La convocatòria es va realitzar el passat mes de març i han pogut participar tots aquells estudiants que han defensat el seu projecte final de màster a l’UJI durant el curs 2018-2019 en àrees de recerca relacionades amb la Càtedra Reciplasa.

Ionut-Cristian posa con su premio al mejor TFM
Written by Cristina Marco